maanantai 1. elokuuta 2016

Pikaruokaa: kasvis-pähkinänuudelit




Kesällä parasta on kasvikset mahdollisimman sellaisenaan. Lähtökohtana oli siis lähinnä tehdä mahdollisimman värikästä ja maukasta ruokaa.


Kesäiset kasvis-pähkinänuudelit

rypsiöljyä paistamiseen

munakoisoa
keltaista kesäkurpitsaa
parsakaalia
retiisejä
kevätsipulin varsia

inkivääriä
chiliä
limeä
soijaa
pad thai -kastiketta

seesaminsiemeniä
pähkinöitä
riisinuudeleita

Pilko kasvikset. Keitä nuudelit.
Paista munakoisoa, kunnes se alkaa kuultaa. Lisää joukkoon kesäkurpitsa.
Paista hetki, lisää parsakaalin nuput.
Lisää retiisit ja sipulinvarret, kun muut kasvikset alkavat olla kypsiä.
Sekoita nuudelit kasvisten joukkoon. Mausta ja lisää siemenet ja pähkinät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti